Website OVLNL.nl Home

Met OVLNL naar Lichtfestival GLOW

Eindhoven staat voor de 13e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n vijfendertig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. Eindhoven is een pioniersstad en kweekvijver voor talent op creatief, kunstzinnig en technisch gebied. Onder begeleiding van een gids wordt u langs de lichtkunstwerken van kunstenaars uit binnen en buitenland geleid. De nieuwste media technologieën zoals computers, sensoren, animaties en projectie technieken worden in een verscheidenheid van lichtkunstwerken in de openbare ruimte van het centrum van Eindhoven getoond.

Donderdag 15 november 2018 organiseert OVLNL traditie getrouw een excursie naar Lichtfestival GLOW in Eindhoven.
Deelname aan de GLOW excursie is gratis voor bezoekers van het Openbare Verlichting congres Ruimte & Licht. http://www.ruimtelichtcongres.nl

Let op; bent u nog geen IGOV of IGOV Innovatie Platformdeelnemer en wordt u dat nu wel dan krijgt u als welkomstgeschenk gratis toegang tot het OVL congres incl. GLOW excursie

Na afloop van het OVL congres vertrekt u met een luxe touringcar vanaf de congreslocatie Kasteel de Vanenburg in Putten. Tijdens de busreis krijgt u een warme stamppot maaltijd aangeboden. Aangekomen in Eindhoven laten we ons rondleiden door deskundige gidsen en na een gelegenheid om bij een drankje nog even op te warmen en na te praten vertrekt de bus terug naar de congreslocatie of u vertrekt met eigen (openbaar) vervoer vanuit Eindhoven.

17.30 uur Vertrek naar GLOW. (de bus vertrekt stipt 17:30 uur !)
19.30 uur Aankomst bij het Philips Stadion (ingang 8, hoofdingang)
20.00 uur Wandeling GLOW incl. afsluitend drankje.
22.00 uur Terugreis
23.30 uur Verwachte aankomsttijd in Putten

Als u zich aanmeldt voor het OVL congres dan kunt u in het aanmeldformulier aangeven dat u aan de GLOW excursie deelneemt. Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht niet met aanmelden !
Als het maximum aantal deelnemers is bereikt wordt u op de reserve lijst geplaatst.

pdfBekijk dit bericht als PDF

De GLOW excursie wordt mogelijk gemaakt door:

Logos glow 2018