Website OVLNL.nl Home

Ruimte en Licht Magazine gaat op in Straatbeeld

Vanaf 2019 gaat de titel Ruimte en Licht op in Straatbeeld. Deze titel, u wellicht al bekend, houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het ontwerp en de inrichting van de openbare ruimte. Verlichting is een van de zes hoofdthema's van Straatbeeld. In elke editie van het magazine verschijnt vanaf nu een katern Ruimte en Licht, dat in samenwerking met Stichting OVLNL wordt samengesteld.

Daarnaast maakt Ruimte en Licht de stap naar Biind, het nieuwe platform van uitgever Acquire Publishing. Integrale thema's als Smart City, Klimaatadaptatie en MaaS krijgen bij deze community een plek. Smart Lighting is ook een van de thema's in Biind waarbij licht vanuit een breder perspectief wordt behandeld.

Uw ideeën, projecten en suggesties aan de redactie van Straatbeeld én Biind kunt u (blijven) sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer informatie over de overgang van Ruimte en Licht naar Straatbeeld en Biind? Neem dan contact op met uitgever Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..